Haarstijlen Die Je 20 Jaar Jonger Laten Lijken
-- Advertisement --

//

Hoe ouder (en wijzer) je wordt, hoe meer je uiterlijk begint te veranderen. Wist je dat sommige haarstijlen je er aanzienlijk ouder uit kunnen laten zien? Er is jammer genoeg geen magische formule waarmee we de tijd terug kunnen draaien, en serums of Botox zullen ook niet lang genoeg helpen.  

Het is natuurlijk vrij makkelijk om je huidige haarstijl te houden, maar wij raden je aan om er een te kiezen die jaar jonger laat lijken. Het beste is nog wel dat de veranderingen niet eens drastisch hoeven te zijn – zelf een kleine aanpassing aan je haar kan je er jonger uit laten zien!  

Kijk ook zeker even naar de laatste slide waar we je de gratis app laten zien. Hiermee kun je een foto van jezelf uploaden, en zo kun je alle haarstijlen die we hier bespreken zelf uitproberen.


1. De Klassieke Bob


Image title


Er is een reden waarom dit de klassieke bob wordt genoemd – het raakt nooit uit de mode. Als je fijn haar hebt, is het slim om een bot geknipte bob te nemen in plaats van een hele strakke. Mensen met dik of ruw haar zouden laagjes moeten nemen. De hoek die deze haarstijl creëert legt de focus op je jukbeenderen en je kaaklijn, waardoor er weer nadruk wordt gelegd op de structuur van je gezicht. Een bob die naar binnen gekruld wordt maakt je gezicht iets voller, iets om rekening mee te houden als je al een rond gezicht hebt. Houd er ook rekening mee dat een hele korte bob de nekhaartjes niet bedekken. Als je dus al grijze haren hebt of krijgt, is het wellicht beter om voor een iets langere bob te kiezen.-- Advertisement --


-- Advertisement --