Familiehond grijpt en gooit baby, moeder bevriest totdat ze ontdekt waarom
-- Advertisement --

//Image title


Honden zijn de beste vriend van de mens, maar ze kunnen ook gevaarlijk zijn. Momenteel is er een enorm debat over de vraag of bepaalde hondenrassen inherent gewelddadig kunnen worden genoemd en of ze rond baby's, peuters en jonge kinderen moeten zijn. Catherine Svillicic nam het risico om een hond te krijgen die sommigen "gevaarlijk" of "agressief" vonden en het veranderde het leven van haar familie voor altijd.Hun doberman schokte iedereen toen het rond hun baby begon te gooien en niemand kon achterhalen waarom.Lees verder en ontdek de schokkende reden waarom de familiehond vanuit het niets is aangevallen.


1. Een groeiend gezin


De Svillicic- familie uit Cairns, Australië werd groter.Ze hadden onlangs een meisje gekregen, dat ze Charlotte noemden. Charlotte was de wereld voor hen. Moeder, Catherine Svillicic, zou alles doen om haar enige dochter te beschermen.


Image title


Maar wat ze niet wist, was dat het moment om haar dochter te beschermen veel eerder in haar leven zou komen dan ze dacht. Het kwam niet van een jongen of van een overvaller. De bron van het gevaar in het leven van kleine Charlotte zou ergens anders komen dat veel dichter bij huis ligt.


2. Een andere toevoeging overwegen


Omdat Charlotte het enige kind van het gezin was, wilde haar moeder haar een metgezel krijgen: iemand die bij haar opgroeide en iemand die Charlotte mooie herinneringen aan haar jeugd kon laten delen. Maar haar moeder had geen andere broer of zus in gedachten.


Image title


Catherine wilde Charlotte halen, die op dat moment 17 maanden oud was, een hondenvriend. Honden worden immers niet voor niets de beste vriend van de mens genoemd. Een gezinshond zou Charlotte de liefde en aandacht kunnen geven die ze verdiende toen moeder het druk had.-- Advertisement --


-- Advertisement --