De echte relaties van The Big Bang Theory cast
-- Advertisement --


//Image titleThe Big Bang Theory ging voor het eerst in première op CBS 24 september 2007. De sitcom over een groep science-nerdvrienden was vanaf de allereerste aflevering een hit en maakte zowel nerds (en niet-nerds) verliefd op de schattige persoonlijkheden van de hoofdpersonages.


02.


Image title


Geeks juichten overal toen ze zagen dat eindelijk sociaal onhandige genieën het mooie meisje op televisie kregen, in plaats van afwijzing. Gedurende de laatste 10 seizoenen van The Big Bang Theory zijn er veel relaties op het scherm (en buiten het scherm) ontstaan. Een van de bekendste is Leonard (een experimentele fysicus) en zijn blonde bom van een buurvrouw / aspirant-actrice Penny. Toen de twee elkaar voor het eerst ontmoetten, leek het alsof iemand zoals Leonard, die lang niet zo lang, gespierd of gespierd was als de vorige vriendjes van Penny, ooit voor iemand zoals hij zou gaan. In een heerlijke wisseling van gebeurtenissen vormen de twee een ongelooflijke relatie (aan en uit) en worden uiteindelijk getrouwd!


03.


Image titleNatuurlijk moeten we soms onszelf eraan herinneren dat het slechts een show is - en dat de cast thuis zijn eigen echte relaties heeft. (Ik weet het, helaas hebben Bernadette en Howard niet echt een schattige baby bij elkaar en gaan Sheldon en Amy niet echt trouwen.) Echter, de acteurs en actrices echte vriendinnen, vriendjes, echtgenoten en echtgenotes zijn ook behoorlijk geweldig als we het zelf zeggen - dus waarom zou je ze geen kans geven?


04.


Image titleDe cast van The Big Bang Theory is natuurlijk niets als sociaal onhandige nerds in het echte leven, en zijn eigenlijk zeer succesvolle en zelfverzekerde menselijke wezens (en miljonairs.) Het is dus geen wonder dat ze een aantal van de mooiste mensen hebben gedateerd.

Lees verder om te zien welke nerd in het echte leven een schoonheidskoningin heeft gestationeerd en welke sterren hun romance off-screen hebben ...-- Advertisement --


-- Advertisement --