40 CELEBRITY HUIZEN
-- Advertisement --

//

DE CELEBS DIE VRIENDELIJK HEEFT GEGEVEN AAN LENING EN HYPOTHEEK

WIE BETAALT HET € 400KA JAAR VOOR ZIJN AUTO'S, SIERADEN, DIAMANTEN & VASTGOEDVERZEKERING?


Beroemdheden staan bekend om hun weelderige en luxueuze levensstijl. Met een bankrekening zoals die van hen, wie zou daar nou niet de leukste dingen willen uitgeven? De meeste van de beroemde mensen die we kennen leven in grote en luxe huizen die een geheel nieuwe betekenis geven aan modern en luxueus. Investeren in goed onroerend goed lijkt tegenwoordig heel normaal voor beroemdheden, en we weten zeker dat veel van jullie ook zo dol zijn op zulke extravagante levensstijlen. Laten we eens kijken naar enkele van de grootste namen in de branche en laten we eens kijken naar de enorme herenhuizen die ze 'thuis' noemen.

01. TOM BRADY & GISELE BÜNDCHEN - € 20 MILJOEN, CALIFORNIË


Image title


Tom Brady en Gisele Bündchen zijn zo'n machtspaar omdat ze uitblinken in beide velden.Met hun gezamenlijke bankrekening konden ze zichzelf een € 20 miljoen herenhuis in Californië kopen. Ze wilden "groen" leven, dus kozen ze ervoor om te werken op grijswatertechnologie voor irrigatie en kozen ervoor om fotovoltaïsche zonnepanelen te gebruiken. Denk je dat ze weten wat het percentage van de woningkrediet is?


02. JARED LETO - € 2 MILJOEN, HOLLYWOOD HILLS


Image title


Jared Leto leeft het leven van een rockstar met zijn Hollywood Hills-huis waarvan gezegd wordt dat het ongeveer € 2 miljoen waard is.Zijn huis heeft een eigen opnamestudio, een entertainmentkamer en een vuurplaats. Met een bankrekening van een rockster is het gewoon een gegeven dat iemand de voordelen van het leven als één zal genieten.-- Advertisement --


-- Advertisement --