Deze foto's laten je zien hoe Noord-Korea er nu uit ziet
-- Advertisement --

1. Noord-Korea besteedt een fortuin aan zijn strijdkrachten


Het is niet precies bekend hoeveel de Noord-Koreaanse leider, Kim Jung-Un, besteedt aan de financiering van het Koreaanse volksleger, hoewel het een behoorlijk fortuin is. Het Noord-Koreaanse leger maakt gebruik van lasers en raketten die in andere landen zijn verbannen en heeft een indrukwekkende cyberwarfare-eenheid.


Image title


businessinsider.com


Het is verplicht voor elke Noord-Koreaan ouder dan 18 om zich aan te melden, zelfs vrouwen. Noord-Korea bezit ook een onbekend aantal kernwapens, hoewel volgens schattingen het nucleaire arsenaal beperkt is. Noord-Korea bezit ook een groot aantal chemische wapens.


2. Je moet werken voor je opleiding in Noord-Korea


Wist je dat de studenten in Noord-Korea verplicht zijn om hun eigen stoelen, bureaus en verwarming te kopen in de winter? En alsof dat nog niet genoeg was, worden ze ook gedwongen om op school te werken om dingen voor de overheid te produceren.


Image title


bloomberg.com


Als de ouders willen dat hun dochter zich concentreert op haar opleiding en af en toe harde arbeid vermijden, moeten ze de onderwijzers omkopen of stoppen om haar helemaal naar school te sturen, waardoor ze haar de kans moet ontzeggen die ze heeft tijdens een opleiding.-- Advertisement --


-- Advertisement --